2.7.2014

CTouch kosketusnäytöt

Kosketa, pyyhkäise, nipistä, laajenna! Tee häikäisevä ensivaikutelma, ole vuorovaikutuksessa yleisön kanssa! Jatkuvan innovaation vuoksi CTOUCH todistaa johtoasemansa. Tutustu nyt 10 pisteen interaktiiviseen kosketusnäyttöön. Soita ja kokeile ilmaiseksi! Lisätiedot täältä.

Neuvotteluhuoneiden hallinta

Evoko Room Manager on Googlen ja Microsoft Outlookin kalenterin kokoustilavarausten käyttäjille tehty, helppokäyttöinen ja tyylikäs kokoustilojen varausjärjestelmä. Se poistaa lopullisesti tehottomat kokoustilojen yli-, ali- ja päällekkäisbuukkaukset sekä hämmentävät sekaannukset tilavarausten tekemisestä. Lisätiedot täältä

SideWalk Digitaalinen A-teline kiinnittää katseita nyt - 15%

Sidewalk on modernisoitu versio klassisesta A-telineestä, jossa on sisäänrakennettuna 32” Full HD LED näyttö. Sidewalk on sähköä vaille käyttövalmis eli se sisältää kaikki tarvittavat laitteet ja ohjelmistot. Mainokset heräävät eloon liikkuvalla kuvalla ja vaihtuvilla sisällöillä. Uutuus: Nyt yksittäin halutun värisenä ja logolla ilman lisäkustannuksia! Nyt tarjoushintaan. Katso täältä! Tarjous on voimassa 15.7.2014 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti