7.4.2014

Qumi5 - taskukokoinen LED projektori

Vivitek Qumi Q 

Erittäin pienikokoinen LED-projektori. 3D valmius. Presentaatiot USB-tikulta tai muistikortilta. Verkkoselaus Wifi-lisäosalla.

3D-näytönohjaimella varustettuun tietokoneeseen kytkettynä se heijastaa kolmiulotteista kuvaa suurikokoisena. 720p-yhteensopiva Qumi Q5 toistaa teräväpiirtokuvaa 1280 x 800 pikselin WXGA-natiiviresoluutiolla. Projektorin kirkkaus on 500 ANSI Lumenia ja kontrasti 10 000:1, kuva on selkeä ja värikäs. 

Qumi Q5 -minivieoprojektorissa on HDMi-liitäntä ja USB-portti, jotta voit hyödyntää ulkoisilla laitteilla sijaitsevat sisällöt. Voit siten kytkeä projektoriin vaikkapa digikameran, kannettavan tietokoneen tai iPodin, iPhonen tai iPadin. WiFi-sovittimen (myydään erikseen) avulla pääset Internetiin integroidun nettiselaimen turvin hakemaan lisää videosisältöjä!

Videoviihteen ammattilainen Vivitek Qumi Q5 soveltuu myös työesitysten projisointiin. Uuden intuitiivisen valikon sisältävässä projektorissa on Office Viewer -toiminto katsellaksesi tietokoneellasi yleisimmät toimistosovellustiedostot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti